Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"We werden op een ludieke manier uitgedaagd om ons te presenteren aan onze collega’s. Vervolgens hebben wij met elkaar bepaald waar wij als afdeling voor staan en voor willen gaan. Goed georganiseerd, nuttig, belangrijk en met ruimte voor plezier met elkaar."
Linda Koenen, HRM Parnassia Bavo Groep

Teamtraining ‘tweedaagse’

 

Teamtraining Letsgoactive training groepOns meest geboekte teambuilding programma is de Teambuilding Tweedaagse. Twee dagen inclusief een overnachting op de locatie bent u als team samen en werkt  u samen constructief aan uw team. Succes gegarandeerd!

Of u nu start met een nieuw team of al jaren samenwerkt als team, u zult van tijd tot tijd serieus met uw team aan de slag moeten gaan om de basis sterk te houden.

Sterke teams werken vanuit een gedeelde visie, de verwachtingen van en naar de organisatie zijn duidelijk, maar ook onderling weten de teamleden wat ze van elkaar mogen en kunnen verwachten. Het team heeft één of meer concrete teamdoelen die door alle teamleden als gezamenlijke doelen worden gevoeld. En er is sprake van wederzijdse verantwoordelijkheid. 

Wij helpen u en uw team een solide basis te leggen voor een optimale samenwerking. Als team zult u na een teamtraining met Letsgoactive herkenbaar zijn als team en succesvol kunnen doen wat u als team te doen staat. Kortom teambuilding en team empowerment! 

In twee dagen van van groep naar team

Twee dagen (meest geboekte programma) gaat u intensief met uw team aan de slag met de vooraf bepaalde doelstellingen. U leert elkaar op een andere manier kennen en zorgt dat nieuwe teamleden zich opgenomen voelen in het team. U spreekt verwachtingen naar elkaar uit en lost problemen die onderhuids spelen in uw team. Samen bepaalt u uw eigen teamcontext en komt u tot concrete duidelijke teamdoelen (of u maakt bestaande doelen concreet). Ervaar dat deze onderwerpen de weg (verder) vrijmaken om echt als een team samen te werken. Op communicatief, vaktechnisch én sociaal gebied.

Verschil met de ééndaagse variant

Wat de Teambuilding Tweedaagse onderscheidt van de ééndaagse variant, de Teamdag, kan worden samengevat in twee dingen. In de eerste plaats bent u als team tweedagen onafgebroken als team samen, ook naast het werkprogramma trekt u met elkaar op. Dit zorg voor een extra dimensie. De volgende ochtend merken we altijd een verschil met de eerste dag, het team is meer een eenheid geworden en de energie is anders. Het andere verschil is dat je in twee dagen natuurlijk meer samen kunt doen en bereiken dan in één dag. 

Wanneer adviseren wij u een Teambuilding Tweedaagse?

  • wanneer u vindt dat de teamleden beter of nadrukkelijker kunnen samenwerken;
  • bij een nieuw team of na grote veranderingen binnen uw team of organisatie;
  • wanneer onvoldoende duidelijk is waar uw team precies voor staat en samen voor gaat;
  • wanneer het (nog) ontbreekt aan voldoende teamspirit;
  • wanneer er (onuitgesproken) conflicten bestaan binnen het team;
  • wanneer het team naar uw mening niet optimaal functioneert;
  • wanneer uw teamleden onvoldoende betrokken zijn bij het team of organisatie;
  • ieder ander teamdoel dat u met uw team wilt realiseren!

Of zowel een ééndaags- als tweedaags programma is mogelijk:

  • wanneer u met uw team tot (nog) betere prestatie wil komen;
  • wanneer u samen nieuwe teamdoelen wilt formuleren.

Maak vrijblijvend kennis

Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij uw teambuilding trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag!

Lees ook de blog van Jeff Dadema ‘Hoe bouw je een succesvol team?’ op onze site.

Wij verzorgden effectieve teamprogramma’s voor o.a.: ​

Best Western ABN Amro 9cf69818e4695c747eb898f8a2a68507 centerparcs-logo zinkraamzorg Kalshoven Automation Gemeente Leidschendam Voorburg logo-greenparks