Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive maakt haar naam waar. De kennis en kunde van de trainers zijn een goede aanvulling voor een gezondheidszorgorganisatie in het streven beter bij de klant aan te sluiten."
Mieke Brekelmans
Locatiemanager De Vlasborch - centrum voor visueel gehandicapten

Teambuilding ‘teamdag’

T brainstorm workshop informeel P1040665

Wit u een dag lang serieus aan uw team werken?  Dan is een teamdag van Letsgoactive training groep de meest effectieve manier om tot resultaat te komen. 

Samen met u stellen we vooraf de doelen voor uw teamdag af. Op basis van deze doelen maken wij een programma waarmee u de doelen gaat bereiken. Onze trainer(s) helpen uw team de juiste stappen te zetten.

Voorbeeldprogramma

Stel u werkt met uw team al enige tijd samen en u wilt tot betere teamprestaties komen. Uw programma kan er dan bijvoorbeeld als volgt uitzien: 

Vooraf ontvangen uw teamleden een aantal voorbereidende vragen. Na een introductie en doelstelling(en) van de dag, stellen we vast wat een goed functionerend team allemaal nodig heeft. We kijken naar soorten teams, van  werkgroep tot top prestatieteam en stellen vast waar het team nu staat en wat we als team nodig hebben om een echt team te worden of een volgende stap te zetten. De input bewaren we en kunnen we later gebruiken bij de doelstellingen voor het team. Dan gaan we aan de slag met de verwachtingen. Wat verwacht een ieder van de andere teamleden? We spreken de verwachtingen 1 op 1 aan elkaar uit tijdens een boswandeling. Later in het programma verteld ieder teamlid welke verwachtingen hij of zij heeft meegekregen en geven de teamleden aan hoe zij gaan helpen deze verwachtingen waar te maken.  Wat is de visie van het (management)team? Aan de hand van een korte oefening komen we tot een eenduidige sterke teamvisie. We stellen ook meteen een teamcontext op, waar staan we voor en waar gaan we samen voor? De teamcontext helpt uw teamleden ook na  de teamdag als team te opereren. Tenslotte kijken we naar de doelstellingen voor het team. Zijn deze er niet dan stellen we ze op. Zijn ze er wel dan maken we ze zo concreet en SMART mogelijk. We ronden af met een krachtig commitment van de afgesproken punten en maken eventueel aanvullende afspraken.

Dit is een indicatie programma, er is in de praktijk veel meer mogelijk binnen uw teamprogramma. Zo werken wij o.a. met Belbin teamrollen, is het mogelijk het DNA van uw team te bepalen, hebben we verschillende mogelijkheden elkaar beter te leren kennen en met uw team de strategie uit te zetten. Ook kunnen we trainingsonderdelen als elkaar aanspreken op gedrag en gedrag beïnvloeden met de Roos van Leary opnemen in het programma. Wilt u meer doen dan in één dag mogelijk is, dan adviseren wij u een teambuilding tweedaagse

Wilt u vrijblijvend kennis maken of heeft u liever direct een voorstel?

Hoe kunnen wij u helpen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met onze ervaren teamtrainers 079 323 82 62 of gebruik het contactformulier. Wilt u liever direct een voorstel dan kan dat natuurlijk ook. 

Lees ook de blog van Jeff Dadema ‘Hoe bouw je een succesvol team?’ op onze site.

Wij verzorgden effectieve teamprogramma’s voor o.a.: ​

Best Western ABN Amro 9cf69818e4695c747eb898f8a2a68507 centerparcs-logo zinkraamzorg Kalshoven Automation Gemeente Leidschendam Voorburg logo-greenparks

 

Werk aan je team met Letsgoactive!