Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Op de workshop voor alle Best Western hoteliers heeft Letsgoactive de General Managers op ludieke wijze en met concrete voorbeelden laten inzien dat een actieve commerciële geest direct resultaat oplevert. Tevreden gasten en tevreden ondernemers."
Wytze van den Berg
CEO Best Western Hotels Nederland

Serieuze Teambuilding programma’s

 

Teambuilding LetsgoactiveWij geloven dat effectieve stappen zetten met je team niet gebeurt in de modder maar door serieus met elkaar aan de slag te gaan. Daarop zijn onze succesvolle teambuilding programma’s gebaseerd. Er gebeurt tijdens uw teamdag of teambuilding tweedaagse veel met uw team en wij beloven u met een blijvend resultaat. 


Wat kan er bij u beter?

Zijn de resultaten van uw team niet naar wens of denkt u dat het beter kan? Ervaart u dat er geen of onvoldoende binding is binnen uw team? Is er te weinig vertrouwen om wederzijdse verantwoordelijkheid te aanvaarden? Kennen de teamleden elkaar nog niet zo goed en vinden ze elkaar daardoor niet voldoende? Wilt u met uw team komen tot een duidelijk team DNA? Staat u samen voor een uitdaging en wilt u dit als team sterk oppakken? Zijn uw teamleden teveel met hun eigen deelgebied bezig en te weinig met het team? Of heeft u een hele andere uitdaging met uw team of ontwikkelwens voor uw team?

Een echt team
Een echt team werkt vanuit een krachtige gezamenlijke visie aan het realiseren van concrete doelstellingen die door alle teamleden als zodanig worden ervaren. In een echt team vertrouwen de teamleden op elkaar en accepteren zij wederzijdse verantwoordelijkheid. Er is een gezamenlijke werkwijze, open communicatie naar elkaar, waarbij de teamleden elkaar gevraagd en ongevraagd feedback geven, en de teamleden treden als één team naar buiten. 

Uw resultaat

Uitgangspunt voor uw programma is de huidige status en werkwijze van uw team. Waar staat uw team nu? Wat heeft uw team nodig om beter te presteren? Veelal gaat het hier om meer als team te gaan denken, een sterke visie te formuleren en concrete doelstellingen te bepalen. Maar het kan ook zijn elkaar beter te leren kennen, de teamrollen beter op elkaar af te stemmen, verwachtingen naar elkaar duidelijk te krijgen of samen tot een (nieuwe) strategie te komen. In een één- of tweedaags teambuilding programma begeleiden wij uw team naar een hoger plan en het realiseren van uw doelstellingen. Na uw teamdag of teambuilding tweedaagse is uw team hechter geworden, het onderlinge vertrouwen toegenomen, weten uw teamleden wat de gezamenlijke stip aan de horizon is en hoe u daar samen gaat komen. Zijn er duidelijke gezamenlijke doelstellingen geformuleerd en afspraken gemaakt en is het team enorm gemotiveerd samen tot prestatie te komen. 

Onze aanpak

Tijdens uw teamprogramma werken wij afwisselend aan het team en de spelers binnen uw team.  We werken deels met de hele groep en een aantal keer in kleinere subgroepen. Zo gaat u aan de slag met waar u nu als team staat en wat uw team nodig heeft om een sterke volgende stap te maken. Met deze ‘foto van de status van uw team gaan we aan de slag om de vooraf gestelde doelstellingen te realiseren. We gebruiken de Belbin-teamrollen om de verschillende rollen binnen het team, met ieders sterke en zwakke punten duidelijk te krijgen en zullen, tijdens wat wij noemen een ‘verwachtingenwandeling’, de onderlingen verwachtingen naar elkaar uitspreken.  We kiezen daarom een locatie in of bij het bos of strand. We zorgen dat het team een aantal concrete teamdoelen formuleert waar gezamenlijk aan gewerkt gaat worden en dat er duidelijke afspraken met elkaar gemaakt worden over waar staan wij samen voor en waar gaan wij voor, gevat in een teamcontext.  Onze rol als trainer is bij teambuilding programma’s een faciliterende. Wij helpen u en uw teamleden de juiste stappen te zetten.  Uiteraard gebeurd dit op onze specifieke Letsgoactive wijze.

Wie begeleidt uw teambuilding?

In ons team hebben wij een aantal specialisten op het gebied van teambuilen, dit zijn  Jeff Dadema, Remko Delsasso, Robert Delsasso, Mariëlle Willems en Femke van Erp. Zij begeleidden al vele teams naar een hoger plan en helpen ook u graag en goed. 

Maak vrijblijvend kennis of vraag direct een voorstel

Kunnen wij u helpen met het werken aan uw team? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met onze ervaren teamtrainers 079 323 82 62 of gebruik het contactformulier. Wilt u liever direct een voorstel dan kan dat natuurlijk ook. 

Lees ook de blog van Jeff Dadema ‘Hoe bouw je een succesvol team?’ op onze site.

Wij verzorgden effectieve teamprogramma’s voor o.a.: ​

Best Western ABN Amro 9cf69818e4695c747eb898f8a2a68507 centerparcs-logo zinkraamzorg Kalshoven Automation Gemeente Leidschendam Voorburg logo-greenparks

Werk serieus aan je team met Letsgoactive!