Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Op de workshop voor alle Best Western hoteliers heeft Letsgoactive de General Managers op ludieke wijze en met concrete voorbeelden laten inzien dat een actieve commerciële geest direct resultaat oplevert. Tevreden gasten en tevreden ondernemers."
Wytze van den Berg
CEO Best Western Hotels Nederland

Ster aan tafel powerworkshop voor restaurantteams

 

Visitors of cafeZoekt u een korte inspirerende powersessie voor uw voltallige restaurant- of catering- of terrasteam, dan is ons ‘Ster aan tafel’ powerworkshop een sterke keuze.

Waar wij in onze reguliere restaurant-verkoop-trainingen uitgaan van maximaal 8 deelnemers per groep, kunnen we hier tot wel 20 deelnemers gaan per trainer. 

In een tijdbestek van ca. 2,5 uur gaan we actief met uw voltallige brigade aan de slag met offensief gastgericht werken.  We gaan daarbij vooral doen want wij heten natuurlijk niet voor niets Letsgoactive

In de Ster aan tafel workshop komen interactief aan bod:

  • Onderscheidend goed ontvangen van gasten.
  • Hoe maak je nou echt verbinding met je gasten.
  • Upsellen is leuk en eenvoudig, tips & tricks om snel je gemiddelde besteding te verhogen.
  • Gasten actief adviseren, hoe doe je dat?

Uw teamleden gaan actief met de materie aan de slag in een superleuke team-wedstrijd-vorm compleet met een leuke verrassing voor het winnende team.

Onze  Ster aan tafel Workshop heeft een speciale lage prijs van € 750 exclusief BTW en inclusief naslagwerk en reiskosten. Wilt u na de workshop meer of verdiepen dan maken we graag een aanvullende training geheel op maat voor uw team.

Bel ons snel 079 323 82 62 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier! Wij helpen u graag op iedere locatie in Nederland en België. Laat uw team ook stralen aan tafel en neem snel contact met ons op!

Ster aan tafel Letsgoactive