Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"De training van Letsgoactive heeft ons een beter inzicht gegeven in hoe we onze gasten nog meer gastvrijheid kunnen bieden en ondertussen onze omzet kunnen verhogen!"
Frans Schreurs, Restaurant Rendez Vous

Retail Learning Event

IMG_6806

Als merk je klanten helpen beter te verkopen? Steeds meer merken schakelen de Retail trainers van Letsgoactive training groep in om hun klanten te helpen (nog) succesvoller te zijn en hun verkoopresultaat structureel te verbeteren.

Hoe ziet een Learning Event eruit?

IMG_6971Een Retail Learning Event is meestal één dagdeel (uiteraard ook ’s avonds mogelijk) en kan voor een grote groep klanten worden verzorgd (bij. 40-50). Wij nemen de aanwezige winkeliers, al dan niet met een aantal medewerkers, mee in een super klantgerichte denk en werkwijze. Hierbij vormen ons Helpen-Principe en de 5-Gouden Regels de rode draad. Vervolgens gaan we heel praktisch met elkaar aan de slag en het ook echt toepassen in praktijksimulaties. 

Uw Event krijgt uiteraard de look & feel van uw organisatie of product en we oefenen  met uw producten.
IMG_6621De deelnemers leren in iedere situatie optimaal en klantgericht te handelen, ook waar het andere producten betreft. 

De deelnemers gaan na het Event geïnspireerd en met concrete handvatten terug naar hun eigen winkel.
Beter kunt u uw klanten niet helpen (nog) succesvoller te zijn op de winkelvloer.

Vrijblijven kennismaken?

Wij maken graag kennis met u en geven u meer informatie over deze prettige manier van trainen.  Bel ons op 079 323 82 62 of gebruik ons contactformulier. Wij helpen u graag en goed!

Kom ook naar het Retail Seminar ‘Adviseren in de winkel, mijn vak!’ van Jeff Dadema
op 19 november in Zoetermeer!

Maak een feestje van je werk!