Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Al meerdere jaren is Jeff Dadema van Letsgoactive een gewaardeerd en preferred trainer bij Sligro Food Group als het gaat om salestrainingen. Met gedrevenheid en vakmanschap traint hij o.a. onze accountmanagers."
Jan Hoenselaars, Sligro Food Group

Over Letsgoactive

 

Letsgoactive training groep is al ruim 15 jaar uw professionele partner in trainen, opleiden, teambuilden en procesbegeleiding. Wij staan voor een praktische aanpak. Geen eindeloze theorie maar actie en doen! Onze relaties vinden dat prettig en het leidt tot resultaat. Wij zijn gek op mensen inspireren en beter maken en doen alles om dat te realiseren. Wij helpen organisaties te groeien door de mensen binnen deze organisaties tot bloei te brengen.

Wij geloven dat iedereen kan groeien, hoe jong of oud je ook bent, wat voor werk je ook doet. Ons motto ‘Maak een feestje van je werk!’ heeft daar alle mee van doen.  Want wie een feestje maakt van zijn of haar werk doet dat werk supergoed, dat leidt tot een beter resultaat. Hij of zij heeft er plezier in en dat merken collega en klanten, gasten, cliënten of patiënten. 

Ervaren, enthousiaste en kundige trainers

Je kunt er bij Letsgoactive training groep op vertrouwen altijd te werken met kundige en zeer ervaren trainers. Onze trainers hebben buiten meerdere jaren ervaring in het geven van trainingen in hun specifieke vakgebied, ook stuk voor stuk zelf concrete ervaring met gastvrijheid en Gastheerschap, klant- en gastcommunicatie, verkopen, Leiderschap en leidinggeven en teambuilden, waardoor ze u en uw team niet alleen kunnen trainen maar ook echt verder kunnen en zullen helpen. Gastheerschap is een kerncompetentie binnen ons team en al onze trainers maken zelf een feestje van hun werk. Maak ook kennis met de leukste trainers van Nederland!

Letsgoactive is er ook voor uw organisatie

Wij werken veel in de horeca, het restaurantwensen, de catering, de zorg en in facilitaire dienstverlening. Uiteraard verdiepen wij ons ook graag in uw organisatie en helpen wij u een feestje te maken van het werken met uw gasten, klanten, cliënten of patiënten. Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een inspirerend kennismakingsgesprek.

Groeiende organisaties door bloeiende mensen