Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive heeft een inspirerend programma voor ons ontwikkeld. De drie programma onderdelen vroegen om een actieve bijdrage van alle deelnemers. Het was 'energizing' en daagde uit om creatief en volledig aanwezig te zijn. Leerzaam, nuttig en uitstekend georganiseerd. De begeleiding is professioneel, betrokken en heeft oog voor de klant."
Raymond van Hattem
Hoofd Adviesteam AWVN

Mystery Visits

Mystery Visitsmet focus op communicatie en verkoopkansen. In Horeca & Retail

Wil je weten hoe gastgericht, klantgericht en resultaatgericht er in jouw bedrijf met klanten of gasten wordt gecommuniceerd en/of de verkoopkansen optimaal worden benut? Laat ons je helpen met een Letsgoactive-mystery visit.

De speciale aanpak van Letsgoactive

Onze mystery visits verschillen aanzienlijk van reguliere mystery visits. Ze zijn volledig toegespits op communicatie en verkopen en worden altijd uitgevoerd door onze ervaren trainers of getrainde mystery visitors die regelmatig voor ons bedrijven bezoeken. 

De trainer zoomt in op de gesprekken die de medewerkers hebben met klanten of gasten. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar hoe er met ons wordt gecommuniceerd, maar ook met de andere aanwezige klanten of gasten. Hoe klantgericht wordt er gewerkt en waar liggen de aandachtspunten? Met deze aandachtspunten kun je direct aan de slag!

Overzichtelijk rapportage en concrete aanbevelingen

De gesprekken worden woordelijk gerapporteerd. Zo kun je precies zien wat er wanneer door wie is gezegd en gedaan. Bovendien ervaar je alles wat er gebeurt vanuit het gezichtspunt van de klant/gast. Naar aanleiding van onze bevindingen krijg je concrete aandachtspunten en adviezen. Zo kun je direct aan de slag om je klant- gastbeleving te verbeteren en de omzet te verhogen. Een mystery visit kan ter voorbereiding van een restaurant- of winkeltraining worden ingezet, maar is ook goed mogelijk als los project, waarna je zelf met de uitkomsten aan de slag gaat.

In heel Nederland en Vlaanderen

Wij voeren de mystery visits uit in geheel Nederland en in Vlaanderen. U ontvangt van ieder bezoek een uitgebreide rapportage met concrete adviezen en aanbevelingen.

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Letsgoactive, The Hospitality Company!