Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive gaat heel persoonlijk met de deelnemers aan de slag. Zij bouwen vanaf de basis aan een houding van efficiënt, resultaat- en vooral klantgericht werken."
Willem Gossens
Exploitatie Directeur Golden Tulip Leiden, Noordwijk en Zoetermeer.

Letsgoactive lanceert Givability®, de kunst van het geven

Al ruim 16 jaar houden wij ons bezig met Gastheerschap binnen organisaties en het zo tastbaar en praktisch mogelijk maken ervan. Veel mensen zijn er zich wel bewust van dat alles draait om aandacht. Maar hoe doe je dat nu precies. Hoe zorg je voor een duidelijk ‘welkomgevoel’?

In Givability® vind je het antwoord. Hier komt alles samen. De kunst van het geven is de manier om op een sterke en vooral fijne wijze om te gaan met klanten, gasten of patiënten. Het gaat uit van de actie die jij zelf kunt nemen, iedere keer weer. Givability® staat voor je ‘interne knop’ op geven zetten. Met 7 duidelijke tastbare principes maken we ‘geven’ heel tastbaar. Met Givability® heb je de tools in handen om te komen tot onderscheidend goed Gastheerschap. Je creëert steeds weer de glimlach bij de ander en fans voor je organisatie.

Givability maakt inmiddels al deel uit van een aantal van onze trainingen. Wilt u nu al meer weten, neemt u dan even contact met ons op, 079 323 82 62 of maak gebruik van het contactformulier op de site. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *