Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Twee uitstekend begeleide teamdagen door Letsgoactive, waarin we als managementteam dichter bij elkaar zijn gekomen en met een hernieuwde visie en missie fris aan de slag kunnen."
Harald Dijkstra, Parkmanager Landal Aelderholt

Letsgoactive en MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Letsgoactive training groep vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Wij dragen graag ons steentje bij aan een beter milieu en een betere samenleving. Om dit kracht bij te zetten hebben hebben wij de volgende stappen genomen:

  1. Wij zijn lid van MVO Nederland en onderschrijven het Manifest dat onder andere als uitgangspunt heeft dat bedrijven bij alle bedrijfsbeslissingen streven naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit.
  2. Het met consideratie helpen van klanten en collega’s vormt niet alleen de basis van al onze werkzaamheden, wij werken zelf volledig vanuit ons Helpen-Principe©, iedereen zonder vooroordelen te willen helpen.
  3. Goed Gastheerschap leidt altijd tot plezierige contacten en win-win situaties. Wij zien het als onze missie Gastheerschap een nadrukkelijke plaats in de maatschappij te geven.
  4. Wij sporen onze medewerkers aan zo min mogelijk het milieu te belasten en woon werk verkeer waar mogelijk met de fiets te doen.
  5. Electrische apparaten staan alleen aan wanneer ze daadwerkelijk worden gebruikt.
  6. Wij gebruiken zo weinig mogelijk papier en waar we dat doen FSC en recycled papier.