Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"Letsgoactive heeft een wezenlijke verbetering gerealiseerd in de kwaliteit van onze gastgerichtheid en verdere dienstverlening. Door hun enthousiaste en no-nonsense aanpak hebben zij onze medewerkers echt kunnen "raken" zodat ze het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk brengen."
Marcel Rutten, Grand Café De Bosbaan

Ludieke trainingen en workshops

Zeer geschikt voor grote groepen

	 Ludieke trainingen en workshops - zeer geschikt voor grote groepen

 

Zoek je een manier om je voltallige (grote) team bewust te maken en te inspireren dan is een ludieke training of workshop de uitgelezen manier. Of je nu een programma wilt voor 1,5 uur of een volledige dag, wij maken een leuk en vooral effectief programma voor je.

Eerst bewustwording, dan actie!

We starten met met een inleiding in het thema van de dag, bijvoorbeeld Klantgerichtheid, Gastheerschap (ook buiten de horeca), Samenwerken (Team Tweedaagse of heisessie) of Conflicthantering. Dit gebeurt op een humoristische en interactieve manier. Zo leven alle deelnemers zich goed in.

Het actieve deel bestaat uit één of meerdere ludieke opdrachten waarbij het thema van verschillende kanten wordt belicht en besproken. Na wat onwennige gezichten gaat iedereen enthousiast aan de slag, je kunt denken aan bijvoorbeeld:

  • Een Debatwedstrijd
  • Een Ren je Rot wedstrijd
  • Creatieve opdrachten & sketches
  • Eindejaars speeches voor een jaar later!
  • Straatjutopdracht
  • Maken van een videoclip
  • en andere mogelijke ludieke opdrachten en werkvormen!

Jullie hebben een ontzettend leuke dag met elkaar maar ondertussen ook bewustwording gecreëerd, en je team iets meegegeven of geleerd.

Maak een vrijblijvende afspraak met ons en wij vertellen je hoe wij met jouw aandachtspunt aan de slag kunnen gaan!

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis Inspiratie Seminar.

 

Maak een feestje van je werk!