Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
“Wij hebben voor Letsgoactive gekozen om onze training te verzorgen vanwege hun vakkennis (groot voordeel), enthousiasme en omdat het (h)eerlijke mensen zijn om mee te werken. Met concrete praktijkvoorbeelden kunnen wij weer aan de slag. Wij hebben vooral geleerd om beter te luisteren naar je gast/klant waardoor wij de verkoop kunnen optimaliseren.“
Patricia van Keulen, Booking Office Supervisor Novotel Amsterdam Airport

Inspiratie seminars & workshops

Mogen wij je inspireren? Speciaal voor jou organiseren wij regelmatig inspirende seminars en workshops op het gebied van Gastheerschap, Leiderschap en onderscheidend klantgericht denken en doen. Je bent van harte welkom! 

Wil jij deelnemen, reserveer dan meteen je plaats via het inschrijfformulier. Wij bevestigen dan je deelname. Wij inspireren je graag!

Geplande Seminars & Inspiratie Workshops

 Jeff Dadema spreekt op de ondernemersbijeenkomst van Mijn Zaak over Givability®

‘Maak het verschil met je zaak!’

Hoe maak je als onderneming in 2017 het verschil in jouw markt? Hoe kom je van de rode oceaan in de blauwe? Een inspirerend seminar van Jeff Dadema van Letsgoactive training groep over Visie en Givability®, de kunst van het geven. Boordevol concrete tips om in jouw zaak direct aan de slag te gaan en meteen actief het verschil te kunnen maken. Wordt onderscheidend beter, leuker en klantgerichter dan de concurrentie. Een seminar dat u gewoon niet mag missen! Kom dinsdag 16 mei naar de Ondernemersbijeenkomst van Mijn Zaak bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer en je weet alles.

Inschrijven Inspiratie Workshop

Een inspirerend seminar of een echte Masterclass speciaal voor jouw businessclub? Neem dan even contact met ons op, bel 079 323 82 62 of mail ons gerust. We plannen graag een datum met je in.

Maak een feestje van je werk!