Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
"De salesopleiding bij Letsgoactive is geweldig! Bij Letsgoactive voel je dat je echt klant bent en wordt je geholpen met een persoonlijke benadering en op maat gemaakte persoonlijke aanpak. De opleidingen en trainingen zijn inspirerend, actief, motiverend en bruisen van energie. Door het praktijk gedeelte van de opleiding wordt door Letsgoactive gezorgd dat het geleerde ook echt in praktijk wordt gebracht."
Dennis Rook, Verkoopleider Irado

Learning events

Learning Event Letsgoactive training groepEffectieve Learning Events

Eventvorm? Ja, tijdens een inspirerende dag train je meerdere praktische onderwerpen. Zo werk je op een leuke manier aan (nog) beter worden in je vak, aanscherpen van je eigen woorden, vragen of reacties. Je maakt kort en intensief kennis met je eigen verbeter- en aandachtspunten en oefent daarmee.

Kortom: je krijgt handvatten om de communicatie- en verkoopkracht met jouw (interne) klanten, gasten of patiënten te optimaliseren. Dat gebeurt er allemaal tijdens een Letsgoactive Learning Event!

Bekijk ook onze inspiratie seminars, workshops en masterclasses

Snel, eenvoudig & succesvol

De dag begint met een interactieve inleiding om samen in de stemming te komen en in het onderwerp van die dag. Daarna volgen 2 tot 4 powertrainingen van een uur waarin de deelnemers in groepjes van maximaal 10 personen met een enthousiaste trainer aan de slag gaan. Bewustwording, opdrachten uitvoeren en drempels overgaan door te experimenteren. Dat is de opbouw van elke module. Uiteraard voorzien van voorbeelden en opdrachten die aansluiten bij de deelnemers.

Training +

Op zoek naar een interactieve trainingsvorm voor grotere groepen medewerkers? Naar inspiratie, motivatie en/of handvatten die de communicatie met jullie klanten, gasten of cliënten (verder) verbetert? Wij helpen je graag met Learning Events, trainingen en ludieke workshops op maat op het gebied van verkopen, gastvrijheid, communicatie en leiderschap. Zie ook Horeca Learning Event en Retail Learning Event.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking
of direct een voorstel?

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Maak een feestje van je werk!