Letsgoactive verhuist


          Ons huidige trainingsoffice is te klein geworden en daarom verhuizen we per 1 december naar de Rokkeveenseweg 30A in Zoetermeer. Op deze mooie nieuwe locatie hebben we tevens de mogelijkheid in huis trainingen en workshops te verzorgen. We zien ernaar uit je vanaf 9 december op ons nieuwe adres te verwelkomen!  Letsgoactive training ...Volledig Bericht

Power to the Cleaners!


(blog op Facto Online) Hoe vaak komen schoonmakers in uw organisatie in contact met klanten? Waarschijnlijk veel vaker dan u denkt. En communiceren ze dan of blijven ze angstvallig op de achtergrond? Schoonmakers kunnen een veel grotere invloed hebben op de beleving van uw klanten. Schoonmaak is een belangrijke tak van sport binnen de facilitaire organisatie. Tegelijk zjjn schoonmakers nog ...Volledig Bericht

De gastvrije beveiliger, bestaat die wel? 


Blog op FactoOnline Afgelopen week bezocht ik de foodcourt van een Universiteit in Nederland. Ik had een afspraak en nam de ingang die ik ook een vorige keer nam. Alleen de straat voor deze ingang was veranderd in een zandvlakte en er werd gewerkt. Ik liep door het zand naar de deur. Die was dicht en ik gebaarde een collega die al binnen stond ...Volledig Bericht

Hoe bouw je een succesvol team?


  Teambuilding, er wordt veel over gesproken en geschreven. Wat maakt nu precies dat een team al dan niet succesvol is of kan zijn? Waarom loopt het in sommige teams totaal niet en lijkt het bij anderen zo makkelijk te gaan allemaal? In mijn blog geef ik je graag mijn visie op het bouwen ...Volledig Bericht