Bel mij!
CAPTCHA


Print this page


Opdrachtgever aan het woord:
“Wij hebben voor Letsgoactive gekozen om onze training te verzorgen vanwege hun vakkennis (groot voordeel), enthousiasme en omdat het (h)eerlijke mensen zijn om mee te werken. Met concrete praktijkvoorbeelden kunnen wij weer aan de slag. Wij hebben vooral geleerd om beter te luisteren naar je gast/klant waardoor wij de verkoop kunnen optimaliseren.“
Patricia van Keulen, Booking Office Supervisor Novotel Amsterdam Airport

Beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren

Effectief beoordelen en motiveren

Gestructureerd beoordelings- en
functioneringsgesprekken voeren

beoordelings en functioneringsgesprekken voeren

Goede en gemotiveerde managers en medewerkers zijn de spil van iedere organisatie. In jaarlijkse evaluaties met medewerkers wordt het functioneren besproken en en afspraken gemaakt voor een volgende periode.

Het belang van deze gesprekken is groot. Enerzijds voor je bedrijf omdat het een perfect moment is om (nieuwe) duidelijke afspraken met elkaar te maken en anderzijds voor de medewerker die formeel van zijn/haar leidinggevende hoort hoe zijn/haar inspanningen worden gewaardeerd.

Doel: Stimuleren tot verbeteren van functioneren

Leren gestructureerd en op de juiste manier functionerings- en/of beoordelingsgesprekken voeren en daarmee je team verder ontwikkelen.

Effect: Objectief beoordelen & duidelijke afspraken maken

Je ziet niet meer op tegen het voeren van de functionerings- (tweerichtingsverkeer) en beoordelingsgsprekken (éénrichtingsverkeer). Je weet precies hoe je het aan moet pakken, wat belangrijk is en hoe je je beoordeling gedegen onderbouwt.

De door jou beoordeelde medewerkers zullen precies weten waar ze aan toe zijn en je zult goede afspraken maken voor de toekomst.

Meer informatie, een vrijblijvende kennismaking
of direct een voorstel?

Kunnen wij je helpen met een training voor je team? Bel 079 323 82 62 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en vind uit hoe wij jouw trainingswens kunnen vervullen. Direct aanvragen kan natuurlijk ook.

Wil je eerst een keer vrijblijvend met onze filosofie kennismaken? Neem dan deel aan een gratis Inspiratie Seminar.

 

Maak een feestje van je werk!